Iată cum a slăbit Jessica Alba

0
708

Cu toții o știm pe Jessica Alba ca fiind un star de la Hollywood, cu un corp de invidiat. Chiar dacă este greu de crezut, Jessica Alba nu a fost mereu în formă. Ba chiar a avut perioade în care se confrunta cu probleme legate de greutate, nesimțindu-se bine în propria piele. Astfel că, din această cauză, vedeta a apelat la un specialist, și anume Kelly Leveque. Deși este un om mai puțin cunoscut la noi în România, Leveque este celebră în străinătate pentru cartea sa numită  ”Iubește-ți corpul: Trăiește în echilibru, cântărește ceea ce îți dorești și eliberează-te de drama alimentației pentru totdeauna.”

Imagini pentru kelly leveque book

Jessica Alba a urmat un regim alimentar bazat pe cartea menționată mai sus și a fost atât de mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut asupra corpului ei, încât a scris un răspuns al cărții. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că a slăbit, Jessica a învățat de la Leveque cum să își îmbunătățească sănătatea.

Așadar, cartea faimoasei Leveque nu urmează o dietă propriu-zisă, ci descrie mai mult cum trebuie să gândim în legătură cu aspectul nostru fizic. Autoarea accentuează faptul că trebuie să ne iubim corpul și să îi arătăm acest lucru cu ajutorul mâncării. Trebuie să mâncăm numai atât cât are nevoie corpul nostru ca să se simtă bine și să ne dea energie.

Imagini pentru kelly leveque

Un alt lucru important menționat în carte este faptul că trebuie să alegem alimente sănătoase pentru a mânca cu bucurie.

De asemenea, nu trebuie să ne fixăm un țel imposibil de atins. Trebuie să ne iubim și să ne respectăm corpul așa cum ește, fără să irosim zile din viața noastră fiindu-ne rușine de aspectul fizic.

Imagine similară

Nu se pune problema de număratul caloriilor. Pur și simplu nu trebuie să ne mai gândim la mâncare și să fim obsedați de acet lucru. Cele mai importante lucruri în viață sunt legate de persoanele dragi, în niciun caz de mâncare.

Tot în cartea faimoasei autoare am regăsit și aceste trei lucruri pe care oricine le poate face în fiecare zi pentru a-și schimba numărul kilogramelor din corp.

Privește care sunt acestea:

Smoothie

Bea un smoothie în fiecare dimineață. Dacă te afli printre acele persoane care nu pot să mănânce dimineața, un smoothie este cea mai bună alternativă. Îți va ține de foame până la prânz când vei lua următoarea masă și veai avea și energie pe parcursul dimineții.

Acestea sunt ingredientele unui smoothie potrivit pentru dimineți lipsite de energie: avocado, spanac, semințe și lapte.

Patru lucruri în farfurie

Leveque spune să ne asigurăm că avem aceste patru lucruri în farfurie:

  • proteine
  • grăsimi sănătoase
  • fibre
  • legume

Iată și un exemplu adecvat: friptură de vită la grătar cu broccoli și un bol de tăiței cu chifteluțe și parmezan.

Scopul

Trebuie să avem un scop. Pentru a ajunge la kilogramele dorite, trebuie să facem ceva constant. Iar ca ceva să fie constant, este foarte important să ne placă. Așadar, alege să faci acele activități fizice și exerciții care îți plac.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici