Idei de slăbire cu dieta disociată

0
885

Potrivit unui cunoscut site de diete, dieta disociată a fost inventată pentru anumite probleme medicale, nu neapărat pentru a combate obezitatea. Cu toate acestea, planul acestei diete te poate ajuta să slăbești. Dieta disociată se axează pe modul în care combini mâncarea și pe alimentele incompatinile care nu trebuie consumate împreună în mai puțin de patru ore. Dieta disociată încurajează și consumul mare de fructe și legume.

Iată câteva idei de bază și simple în același timp pentru dieta disociată:

Salata cu pui

Imagini pentru salata cu pui

Potrivit unei diete disociate de pe un anumit site faimos de slăbire, se poate să asociezi legume precum salata cu proteine de tipul celor găsite în carnea de pui. O masă care să te ajute să slăbești și pe care o poți lua chiar dacă esti la dietă, poate fi constituită din acestă salată cu pui. Datorită faptului că puiul și salatele verzi conțin puține calorii, masa va fi una săracă în calorii, iar asta înseamnă slăbire.

De asemenea, este indicat să combini ulei de măsline, nuci și pui. Acestea pot da varietate salatei, chiar dacă nivelul de grăsime crește. Grăsimea din nuci și ulei este considerată sănătoasă,  scade riscul apariției bolilor de inimă și îmbunătățește nivelul de colesterol din sânge.

Paste din cereale integrale cu brocoli

Imagine similară

Dieta disociată recomandă consumul unei cantități potrivite de paste din cereale integrale. Alimentele bogate în amidon nu pot fi combinate cu proteine, astfel că poți să le consumi alături de legume procum brocoli. Nu adăuga sos cu carne peste paste, pentru că vei alătura proteine și amidon. Brocoli este o alegere mult mai bună deoarece este sărac în calorii și foarte sățios, în același timp.

Friptură cu asparagus

Imagini pentru friptura cu asparagus

Chiar dacă vrei să slăbești, poți consuma și carne. Friptura nu pare a fi un aliment benefic dietei întrucât are grăsime și calorii destule. Cu toate acestea este permisă în dieta disociată dacă este combinată corect. Potrivit acestei diete, friptura sau carnea în general trebuie alăturate unor alimente sărace în calorii și fără amidon – asparagus, varză, brocoli, anghinare. Foarte important este să nu gătești carnra în ulei sau unt pentru că aceste grăsimi nu trebuie combinate cu proteinele.

Dieta disociată, chiar dacă este numită ”dietă”, trebuie văzută drept un stil de viață bun de urmat dacă vrem să trăim sănătos.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici