Merg la sală, dar nu slăbesc. De ce?

0
553
Merg la sala, dar nu slăbesc. De ce?

Dacă eṣti printre cei care merg la sală cu regularitate dar nu reuṣesc sa scape de kilogramele in plus, nu dispera, există sperantă. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de două lucruri: dieta ṣi antrenamentul.

Iată câteva sfaturi ce te vor ajuta să obṭii rezultatele dorite:

1.Dieta: nu există cuvinte care să poată exprima importanṭa dietei. Și nu mă refer la regimul  care te va ajuta sa slăbeṣti peste noapte dar care iṭi va da metabolismul peste cap. Mă refer la o dietă sănătoasă care pe langa faptul că  te ajută să slăbeṣti, ȋṭi oferă ṣi energia atât de necesară zilelor din ce in ce mai haotice.

Merg la sala, dar nu slăbesc. De ce?

– pentru a slăbi, incepe ziua cu un pahar de apă cu lamâie.  Deṣi pentru multă vreme s-a crezut că fructele sunt cele mai indicate dimineaṭa, studii recente au dezvăluit faptul că un pahar de apa cu lamâie poate face minuni mai ales când vrei să slăbeṣti.

– consumă mai multe alimente alcaline dacă vrei să slăbeṣti. Alimentele alcaline (lamâie, spanac, varză, broccoli, sparanghel, usturoi…etc.) sunt cele care ȋṭi vor furniza energia necesară exerciṭiilor la sală ṣi ȋṭi vor proteja corpul ȋmpotriva bolilor.

nu rata micul dejun pentru a slăbi sanatos. Asigură-te ca ȋṭi rezervi destul timp in fiecare dimineaṭă pentru micul dejun pentru o slăbire sănătoasă.

– nu mai manca seara. Știu că sună a cliṣeu, dar te asigur că este foarte important să nu mănânci cu 2-3 ore inainte de culcare. Altfel este foarte greu să slăbeṣti.

– păstrează o dietă echilibrată. Niciun aliment nu conṭine singur toate substanṭele nutritive in cantităṭile de care  avem nevoie, de aceea recomand consumarea alimentelor din toate grupele. Doar aṣa vei putea să slăbeṣti.

  1. Antrenamentul la sală:

– fă-ṭi ȋncălzirea. Nu incepe niciodată antrenamentul fără incălzire, riṣti să te răneṣti si nu vei da randament maxim, deci nu vei pierde in greutate.

Merg la sala, dar nu slabesc. De ce?

– nu face doar cardio. Orice instructor respectabil iṭi va spune că nu este de ajuns să faci cardio. Se recomandă folosirea greutaṭilor. Nu vă temeṭi că veṭi ajunge precum culturistele din revistele de specialitate, pentru a ajunge la acea formă este nevoie de diete si antrenamente speciale.

– nu te supraantrena daca vrei să slăbeṣti sanatos. După antrenament trebuie să te simṭi bine, să fii incărcat cu energie pozitivă.

mănâncă corect după antrenament. Este recomandat ca după antrenament să consumi o banană si multa apă. Asta te va ajuta sa eviṭi mâncatul excesiv ce rezultă din infometare.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici