Poți slăbi fără sport ?

0
481

În ziua de astăzi avem posibilitatea de a încerca multe metode, diete și stiluri de viață. Depinde de voi pe care le încercați ,iar rezultatul depinde de organismul vostru.Sportul este o parte a slăbitului ,însă unii nu își permit să meargă la sală de exemplu. Alții au probleme cu sănătatea astfel posibilitățile lor în a face orice fel de mișcare este limitată.Unele diete promit rezultate eficiente ȋntr-un timp scurt.Prin aceste diete ajungi să te înfometezi, iar după te îmbolnăvești.

Poți slăbi însă și fără o anume dietă și și fără a face sport.Poate fi ușor să menții o dieta. Trebuie să numeri orele și caloriile. Însă unii ori nu au timp sau nu pot.

Uitați unele sfaturi pentru cei care întâmpină astfel de dificultăți.

1.Porții mici

Cel mai important este să schimbați obiceiurile proaste ca mâncatul în exces .Schimbați farfuriile mari la farfurii mici, evitând astfel să mâncați mai mult decât necesită organismul vostru.

2.Nu te înfometa

Înfometarea nu este o soluție pentru a slăbi. Începi prin a mânca puțin după care organismul tău începe să depună și mâncarea puțină pe care o primește  ,fiindcă nu știe când o să primească următoarea masă. Așa că mai bine mănâncă regulat și cum am spus și mai sus, mănâncă porții mici.

3.Mănâncă orice poftești

Da!  Poți mânca ce dorești tu, însă este preferabil să eviți mâncărurile tip fast-food. Totuși acestea conțin câte odată numărul de calorii pe care ar trebui să le consumi pe durata unei zile întregi. Așa că mănâncă ce dorești, dar gândește-te că ceea ce mănânci se poate acumula pe parcursul zilelor.

4.Mănâncă mai mult timp

Este dovedit științific că cei care mănâncă porția de mâncare într-un timp mai scurt ,mănâncă mai mult decât cei care consumă aceeași cantitate într-o perioadă mai lungă.Așa că mestecați mâncarea mai mult timp, astfel masa o să dureze mai mult și nu o să mâncați mai mult decât trebuie.

 

Respectați aceste sfaturi și o să slăbiți câteva kilograme de care ați dorit de mult să scăpați. Vă propun să vă plimbați când puteți ca să faceți și puțină mișcare.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici