Rețete de smoothie care te ajută să slăbești

0
543

Cui nu-i place un smoothie? Oricui. Este o băutură groasă, delicioasă, plină de nutrienți care dă energie corpului tău și este perfectă atunci când ești pe grabă. Rețetele de smoothie sunt minunate și pentru cei cu probleme de diabet, nu doar pentru cei care vor să slăbească. Sunt făcute din alimente întregi și sunt bogate în fibre. Pentru a controla nivelul zahărului din sânge și senzația de satietate, fiecare smoothie bun trebuie să conțină o sursă de proteine sau grăsime sănătoasă precum iaurtul grecesc, semințe, tofu, lapte de migdale etc. Toate ingredientele sunt delicioase și îți taie pofta de dulce.

 

”Cheesecake” smoothie de cireșe

Acest smoothie roz și drăguț, inspirat de prăjitura cheesecake, este făcut dintr-o versiune mai slabă de smântână găsită în toate supermarketurile, iaurt grecesc fără grăsime și calorii și multe cireșe (pot fi și înghețate). Cercetătorii sunt de părere că cireșele pot avea potențial anti-diabetic, datorită compușilor lor. Dacă vrei și puțină crustă, poți adăuga un biscuite fărâmițat făcut numai din cereale integrale.

1. Cherry “Cheesecake” Smoothie

Smoothie verde

Acesta este făcut din spanac, castraveți, brocoli, mentă și ceai verde. Ceaiul verde conține antioxidanți și are efecte anti-inflamatorii, care sunt benefice în lupta diabetului de tipul doi pentru adulții obezi. Poți adăuga mango chiar și înghețat pentru un plus de savoare și suc de lămâie pentru mai multă energie.

2. Green Superfood Smoothie Jar

Smoothie de piersică

Acesta este potrivit pe timpul verii, în sezonul piersicilor. Conține piersici, în mod evident, lapte fără grăsime pentru mai multe proteine și o textură cremoasă, extracte de vanilie și migdale, ca să semene cu un desert. La final, pentru un aspect și mai delicios, adaugi zmeură.

10 Smoothies That Won't Spike Your Blood Sugar

Smoothie cu afine și lapte de migdale

Este o băutură delicioasă și excelentă, realizată cu lapte de migdale, afine, chiar și înghețate, zmeură, iaurt grecesc, extract de vanilie, suc de lămâie. Laptele de migdale și iaurtul grecesc vor oferi întreg necesarul de proteine.

10. Almond Butter and Blueberry Smash Smoothie

Smoothie cu mango

Această rețetă se bazează pe cea a unei băuturi faimoase din India. Versiunea noastră mai cremoasă conține cuburi de mango, iaurt grecesc și lapte de migdale. Pentru un plus de savoare poți adăugă suc de lămâie. Acesta este una dintre rețetele de smoothie care dau senzația de satietate pentru mai mult timp, iar foamea își va face apariția cu greu.

8. Chia Mango Smoothie

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici