Reţete pentru un slăbit eficient

0
528

„Nu știu ce să mănânc ca să slăbesc! „

Nici nu vă închipuiți de câte ori am mai auzit scuza asta de la unii prieten care doreau să slăbească. Vă stați singur în cale dragii mei.Nu aveți chiar deloc nevoie de diete drastice. Nu au rost și în loc să vă ajute vă duc către succes după care vă trag și mai jos decât de unde ați pornit!

Este mai benefic și suficient să mănânci sănătos și după preferințele tale. Trebuie să îmbini plăcerea cu beneficul și totul o să fie în regulă.

Pentru cei care nici acum nu știu ce să mănânce chiar dacă cunosc baza unui slăbit sănătos vă arăt unele mâncăruri care o să vă vină de ajutor ca un exemplu .

 

Omletă bogată în proteine :

Ai nevoie de : 2 oua

Sare

Piper

Carne slabă sau șuncă praga

Roșii

un pic de brânză de vaci

Batem ouăle după care adăugăm sare și piper. Tăiem roșiile și carnea după care le punem la prăjit. Când sau prăjit mediu adăugăm ouăle și peste brânza de vaci . Le lăsăm să se prăjească după preferință.

 

Pulpe de pui la grătar cu legume :

Ai nevoie de : pulpe de pui

Ardei

Roșii

Ardei iute(după preferință)

Castraveți

Ulei de măsline

Sare și piper

 

Luăm ardeiul, ardeiul iute ,roșiile și castraveții și îi tăiem. Le punem pe o tavă după care adăugăm sare, piper și ulei de măsline. Toate acestea le punem în cuptor aproximativ la 20 de minute la 150 de grade. În acest timp tăiem pulpele după preferință și le prăjim la grătar. Dacă totul este gata punem pe o farfurie carnea prăjită și amestecul de legume.

 

Aceste două rețete sunt foarte gustoase și simple. Poate că mare parte din voi cunoaște aceste rețete și nu știați că sunt perfecte pentru o dietă sănătoasă. Așa-i că nu e greu?

Trebuie doar să depunem un mic efort și dacă nu avem idei pentru o masă sănătoasă, doar ne luăm telefonul sau laptopul și căutăm rețete perfecte pentru slăbit, delicioasele și sănătoase. În ziua de azi internetul e plin de rețete ,trebuie doar să le alegem cu grijă ca să fie în folosul nostru.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici