Sfaturi pentru a slăbi în jurul abdomenului

0
588

Grasimea de pe abdomen este mai mult decât o pacoste care face hainele să pară stâmte și prea mici. Și grăsimea din interiorul abdomenului este dăunătoare deoarece reprezintă un factor de risc major pentru două tipuri de diabet și boli de inimă.

Dacă vrei să reduci grăsimea din jurul abdomenului, tine cont de sfaturile experților:

Imagini pentru exercitii in apă

 

  • Experții sunt de părere că dacă încerci să îți faci abdomenul plat, una dintre cele mai eficiente metode este să faci exercții în apă. Această metodă te va ajuta să arzi caloriile mai repede. Atunci când mergi în vacanță, fie la mare, fie la piscină, alege să faci câteva exerciții în apă pentru un abdomen de invidiat.

 

  •  Cea mai întâlnită greșeală, pe care, cu siguranță, o faci și tu este, ca în timpul executării abdomenelor, să îți încordezi umerii și să îi supui la cea mai mare tensiune.  În tot acest timp  abdomenul este cel care ar trebui supus efortului. De asemenea, atunci când facem genuflexiuni, trebuie să ne menținem spatele drept și să încordăm și abdomenul.

Imagini pentru abdomene

  • Consumă ulei de măsline. Experții spun că acesta are anumiți compuși care stimulează hormonii stomacului și aceștia transmit creierului senzația de saturație. Astfel, uleiul de măsline scade apetitul.

Imagini pentru ulei de masline

  • Hidratare, hidratare și iar hidratare. Este important să bem 8 pahare de apă pe zi. Acest obicei ne menține sănătoși, dar ne și ajută să slăbim în jurul abdomenului. Bând apă zilnic, organismul nostru va funcționa eficient, făcând și digestia mai ușoară. În plus, cu cât mai multă apă consumăm, cu atât mai multe toxine vom elimina.

Imagini pentru hidratare

  • Ai grijă ce consumi seara, înainte să te pui în pat. În primul rând, este de preferat ca masa de seară să fie cu 2 ore înainte de ora de culcare. Stomacul trebuie să aibă timp pentru a-și realiza digestia. În timpul somnului toate funcțiile organismului nostru sunt încetinite. În al doilea rând, este important să consumăm alimente care se digerează repede, alimente ”ușoare”, vegetale în special.

Imagini pentru cina de seara

  • Relaxează-te deoarece și stomacul tău resimte stresul. Efectul imediat al stresului este cortisolul, un hormon care s-a dovedit a produce o stare de foame. Când te simți copleșită, ia o pauză și destinde-te. Asta va liniști hormonii menționați ca o piedică împotriva subțierii abdomenului.

Imagini pentru relaxare

  • Dormi. Acesta este un alt sfat dat de experți. O femeie are nevoie de 6-8 ore de somn în fiecare noapte. Dacă stai trează seara până târziu, o să strici ritmul natural al metabolismului tău, iar acesta va începe să producă hormoni precum cortisolul menționat și mai sus. Păstrându-ți ritmul natural de somn și metabolismul tău va fi unul normal și astfel vei reuși să slăbești.

Imagini pentru somn

  • Mănâncă la fiecare trei ore. Ai putea să crezi că sărind peste o masă te va ajuta să scazi în greutate. Nimic mai fals. Înfometându-te faci mai mult rău organismului tău și nu vei slabi nici în jurul abdomenului, nici în altă parte. Dacă te înfometezi, corpul va asimila tot ce se poate și o va face chiar în jurul taliei. Astfel că este de preferat să avem mese mici și dese pentru a ne păstra abdomenul plat.

Imagini pentru salate

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici