Sfaturi pentru cei care doresc să slăbească 

0
413

Unele sfaturi sunt bine venite când vine vorba despre pierderea în greutate. Mai jos găsiți unele sfaturi pe care poate le-ați auzit deja, dar poate că nu. Însă în ambele cazuri sunteți bineveniți să le citiți.

Ambiția și perseverenta este un lucru fără de care nu poți porni. Trebuie ca tu să vrei să slăbești, să te decizi și să faci tot ce ai în putință să îți atingi scopurile. Altfel vei ceda și vei sfârși prin nenumărate încercări a căror rezultat nu apare.

Nu uita însă că ești și tu un simplu om și poți greși, dar asta nu înseamnă că de fiecare dată când abandonezi dieta și te înfuleci cu mâncăruri nesănătoase poți da vina  pe faptul că ești și tu om. Dacă mănânci o bucățică de ciocolată o data la 2-3 săptămâni nu poate fi luată ca o greșeală mare,  pur și simplu îl îndrepți spre exemplu cu încă 5 minute de sport pe lângă cele făcute de obicei.

Grija de sine este un lucru important. Ai grijă să ai cele 8 ore necesare pentru organism ca tu să ai o viață echilibrată și sănătoasă. Unii nici nu își dau seama cât de mult influențează somnul  pierderea în greutate. De asemenea trebuie să îți faci timp pentru tine. Relaxarea este foarte benefică în lumea asta plină de stres.

Unii cred că fără sport pot slăbii,  da puteți dar nu atât cât unii dintre voi vă doriți.  Sportul vă ajută să vă sculptați corpul în așa fel încât să fiți în formă și să nu obosiți repede. Dacă nu doriți să faceți sport acasă,  aveți nenumărate oportunități prin care să vă antrenați. Puteți merge la sală, la yoga,  fotbal, voley, zumba, baschet și încă nenumărate activități care v-ar putea plăcea. Cei care sunteți mai leneși de fel,  ca și mine, faceți un program care vă ajută să respectați orele în care trebuie să mâncați sau să faceți sport.

În ultimul rând nu ezitați să cereți ajutor!  Nu este o rușine dacă nu știți ceva sau dacă nu vă credeți capabili să vă ajungeți scopurile singuri. Cereți ajutorul unui antrenor sau dacă doriți sa mergeți la alergat ,dar singur nu vă simțiți bine ,întrebați un prieten dacă ar dori să meargă cu voi.

Sper că sfaturile să vă fie de folos!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici