Slăbește 10 kilograme cu Dieta Japoneză

0
475

Cu toții am observat ce corp de invidiat au oamenii din Japonia, iar acest lucru nu este pur întâmplător. Acești oameni obișnuiesc să aibă un stil de viață sănătos, să facă mișcare și cel mai important, să mănânce sănătos.

În acest articol vă vom prezenta o dietă simplă și ușor de urmat, inventată chiar de o femeie din Japonia. Aceata este una dintre cele mai sănătoase diete deoarece a fost creată de către o farmacistă și are ca element de bază bananele.

De asemenea, nu este deloc o dietă strictă întrucât permite consumarea a tot felul de alimente. Singura condiție ar fi echilibrarea numărului de calorii, asta însemnând să consumați alimente cu puține calorii.

Dimineața este cel mai important moment al zilei cu cea mai importantă masă. Atunci trebuie să consumați doar banane și apă. Dacă o banană nu este suficientă pentru a vă potoli foamea, încercați să mâncați câte două banane și un pahar de apă la fiecare mic dejun pe care îl luați în timpul în care urmați această dietă.

Imagini pentru dieta cu banane

De fapt, tot conținutul acestei diete sunt două banane mâncate la micul dejun alături de un pahar de apă. Pe lângă faptul că această combinație este bună pentru digestie  și pentru hidratarea corpului, ajută și în lupta cu kilogramele în plus.

Așadar, după cum am menționat mai sus, nu există nicio restricție în ceea ce privește masa de prânz și cina. Poți să mănânci aceleași alimente pe care le preferai și înainte, doar ai grijă să le gătești sănătos pentru a nu acumula un număr prea mare de calorii.

Între mese, pe la ora 15:00, vă puteți răsfăța cu o gustare dulce. Aveți grijă, și în acest caz, la numărul caloriilor. Este foarte important să faceți alegeri cât mai sănătoase.

Imagini pentru dieta cu banane

Seara, avem și aici o regulă. După ora 20:00 nu se mai poate mânca nimic. De asemenea, sucurile, laptele și băuturile care conțin alcool sunt strict interzise. Singura băutură permisă este apa, de preferat să fie la temperatura camerei. Tot aceasta va ține loc și de foame, dacă aveți astfel de senzații. Puteți apela și la o banană și foamea va dispărea garantat.

Încă un element foarte important în această dietă este somnul. Încercați să nu mergeți la culcare mai târziu de miezul nopții. Pentru a slăbi, aveți nevoie și de un somn regulat.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici