Slăbește cu cele mai ieftine diete

0
592

Cine nu își dorește să arate bine? Sexy și tonifiată? Răspunsul la această întrebare cred că este evident. Toată lumea vrea. Noi femeile în cea mai mare parte a vieții noastre ținem numai diete. Însă aceste diete sunt greu de urmat.

Nu numai că înlocuiesc mâncărurile noastre preferate, dar de cele mai multe ori sunt greu accesibile.

 

V-am adunat 5 diete ieftine, dar eficiente:

 

  1. Dieta Japoneză

 

Această dietă este bazată pe legume , fructe și rareori este permis utilizarea peștelui. Această dietă promite un minus de 3 kilograme pe săptămână. Este accesibil la preț, ușor de urmat și eficient.

 

2.Dieta Volumetrică

 

Dieta Volumetrică nu are multe restricții și este cel mai testat din rândul dietelor. Este foarte accesibil ,fiindcă consumați același alimente ca în restul zilelor. Eficiența porțiilor mici și programul planificat este o metodă excelentă.

 

3.Dieta Mayo

 

Cu această dietă puteți să slăbiți într-un mod ușor și eficient. Este o dietă care îmbunătățește stilul de viață prin meniul său sănătos. Promite celui ce ține această cură de slăbire un minus de 5 kilograme pe o durată de 14 zile. Este permis consumul legumelor, fructelor ,a cărnii slabe și a cerealelor. Această dietă este ieftină, sănătoasă și te ține în formă.

 

4.Dieta abdomenului perfect

 

Este permis consumarea alimentelor comune : legume, fructe și cereale integrale. Este o dietă accesibilă și eficientă. Această dietă are un plan de 6 săptămâni care include și exerciții fizice. Este soluția perfectă pentru silueta dorită.

 

5.Dieta de post

 

Ultima dietă este dieta de post și promite să vă scape de 3 kilograme pe parcursul unei săptămâni. Această dietă poate fi ținută doar pe perioada paștelui sau a crăciunului. Pe perioada acestei diete este permis doar consumul alimentelor vegetale. Este o dietă ieftină, sănătoasă și desigur eficientă.

 

Nu uitați să aveți grijă la instrucțiuni și să mai căutați câte ceva despre aceste diete ca să fiți sigur că vi se potrivește . Nu uitați să vă îngrijiți, fiindcă sănătatea voastră este cea mai importantă. Este cu mult mai importantă decât fizicul și mult mai importantă decât părerea oricui. Cine vă iubește o să vă iubească așa cum sunteți voi, indiferent de situație.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici