Slăbește cu dieta 333

0
4137

Denumită mai pe scurt ”Dieta 333”, acesta presupune să consumi trei zile carne, trei zile fructe și alte trei zile lactate.

Dieta 333 este una dintre cele mai apreciate diete disociate și este utilizată chiar și de vedetele care vor să slăbească. Deși include un program monoton de alimentație și poate fi considerată dificilă de către anumite persoane, dieta 333 este destul de populară deoarece beneficiile ei în lupta cu kilogramele în plus au fost vizibile. Femeile care au urmat planul dietei 333 au slăbit rapid și sănătos.

Imagini pentru dieta

Dietele disociate sunt de mai multe feluri și au tot felul de variante, unele trebuie ținute pe o perioadă mai lungă de timp, altele pot fi urmate într-un timp scurt.

Dieta disociată 333 recomandă consumul alimentelor de același fel în trei zile consecutive, alimente dintr-o altă categorie în următoarele trei zile și tot așa. În primele trei zile de dietă vei consuma numai carne, legumele, fructele și lactatele fiind complet interzise. În următoarele trei zile alimentele permise vor fi numai fructele și legumele. După trei zile de fructe și legume urmează și lactatele degresate. Și acestea din urmă vor fi consumate tot trei zile consecutive. În toate aceste zile de dietă dulciurile sunt strict interzise, aici intrând și mierea, la fel și grăsimile sau mezelurile. Ceea ce poți să bei fără limite și este chiar încurajată consumarea ei, este apa. Pe parcursul acestei diete vei avea nevoie de cât mai multă apă care să te ajute să elimini toxinele adunate în corp.

În primele trei zile de dietă, în acelea în care vei consuma numai carne, îți este permis să consumi carne de pasăre, fructe de mare, pește și carne de vită. Tot ce înseamnă carne de porc este cu totul înlăturat deoarece aceasta conține mai multă grăsime. De asemenea, înainte să prepari carnea pe care o vei găti, încearcă să îndepărtezi orice urmă de grăsime. Este de preferat să gătești carnea prin fierbere, aburi sau la grătar.

Imagini pentru carne de pui

În următoarele trei zile de dietă, zilele dedicate fructelor și legumelor, vei consuma numai fructe și legume așa cum probabil ți-ai și dat seama. Există o mulțime de fructe și legume pe care le poți consuma în aceste trei zile. Chiar dacă nu ești un mare fan al legumelor, cu siguranță vei putea să găsești ceva care să îți placă din marea varietate de fructe și legume de pe piață. Încearcă totuși să prepari legumele fără ulei și alege apa în locul acestuia.

Imagine similară

În cele trei zile dedicate lactatelor vei consuma numai lactate degresate. Și din această categorie vei găsi o grămadă de produse. Din magazine încearcă să nu alegi iaurturile cu fructe, în rest îți este permis orice.

Imagini pentru lactate degresate

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici