Slăbeşte cu Yoga

0
556

Acesta  este  o temă pe care nu toți o agreează, unii o numesc o porcărie și că aceasta nu contribuie cu nimic la pierderea din greutate,  alții au un alt punct de vedere considerând că acesta este un stil de viață.

Iar nu în ultimul rând sunt cei ca mine care ,tind să cred că mă aflu între cele două. Nu o consider anostă, dar nici un stil de viață întreg.Yoga are multe beneficii. Acesta este bun atât pentru minte cât și pentru trup și suflet.

Dar să te ajute să pierzi din kilogramele de care vrei să scapi?  Să vedem.

Pentru a slăbi avem nevoi de o schimbare în stilul nostru de viață pe toate planurile : alimentar, sportiv și mintal. Pentru început Yoga este punct de pornire excelent. Ajutându-te să menții un echilibru deosebit asupra corpului tău. Te relaxează și îți impune o stare calmă .

Trebuie însă să aveți totuși grijă pentru că contrar aparențelor aceste tipuri de exerciții pot ajunge ușor la luxații sau alte răni dacă nu sunt efectuate corect. Mulți cred că este ușor ,iar astfel când ajung să facă exerciții neadecvate pentru ei,  se rănesc.

Aceste exerciții trebuie executate cu  grijă și întotdeauna după indicații. Yoga trebuie început de la zero (începători)  ca treptat să ajungi la un nivel  mai avansat. Desigur asta depinde de tine cât timp dorești să efectuezi aceste exerciții. Toate acestea necesită timp și răbdare.

Sunt unele mișcări renumite pentru cei care doresc să înceapă practicarea acestor exerciții.V-am strâns unele exerciții mai renumite în cazul în care doriți puteți să le căutați pe youtube și poate să le și încercați.

Poziția muntelui

Această poziție vă ajută să întăriți brațele și coapsele .

Poziția luptătoarei

Contribuie la întărirea  picioarelor, abdomenului și a fundului.

Poziția muntelui

Întărește brațele și coapsele .

Poziția câinelui

Contribuie la întărirea brațelor și a umerilor.

Poziția scaunului 

Aceasta poziție întărește coapsele și fundul.

Yoga îmbină aceste exerciții de întindere cu respirația controlată și relaxată.

 

Sper să reușiți să vă relaxați mintea și sufletul în armonie cu trupul vostru, iar astfel în timp să ajungeți să pierdeți câteva kilograme.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici