Slăbeşte în somn

0
458

Cu toții ne-am gândit măcar o dată cum ar fi să slăbim peste noapte. Seara să ne culcăm cu 65 de kg, iar dimineața când ne-am trezi am avea 60. Ar fi ușor așa-i?

Pare a fi o minciună enormă ,însă este pe cât se poate de adevărat. Nu o să slăbiți cinci kilograme pe parcursul unei seri, dar este posibil să slăbiți pe parcursul somnului.

Fără diete care te înfometează și fără antrenamente lungi și obositoarea . Slăbești prin aplicarea unor sfaturi care dacă îți devin obiceiuri ,te pot ajuta să slăbești .

 

Să vedem cum funcționează slăbitul în somn:

Fă întuneric !

Dacă ești unul din acei oameni cărora le place să doarmă cu lumină atunci trebuie să te oprești. Lumina împiedică somnul odihnitor care prin urmare îți vine ție de hac când vrei să slăbești. Asigură-te că totul este stins în cameră și draperiile sunt trase. Când este întuneric corpul tău produce melatonină care ajută la un ritm cardiac liniștit și de asemenea ajută la arderea grăsimii.

 

Bea ceai

Înainte de a merge la culcare bea o cană de ceai verde sau de mușețel. Aceste două sunt antioxidanți naturali și relaxează nervii ,astfel te ajută să slăbești și să ai un somn odihnitor. Corpul tău dizolvă grăsimea și din zona burții unde știm cu toții că este cel mai greu de slăbit.

 

Respiră pe nas

Respiră pe nas și expiră pe gură. Cu mult timp în urmă strămoșii noştri respirau pe nas și expirau pe gură. Noi nu mai facem asta, astfel ai nevoie de concentrare ca să respiri în felul acesta . Încetul cu încetul te relaxezi și adormi profund, iar metabolismul tău crește.

 

Cameră răcoroasă

Știai că corpul tău arde grăsimi când își reglează temperatura? Păi acum ai aflat. Dormi într-o cameră răcoroasă mediu ca să îți sporești slăbitul. Organismul depune efort atunci când se încălzește.

 

Deși este pe cât se poate de eficient trebuie să fim conștienți că aceste practici nu o să ne scape de zeci de kilograme fără să mai facem și altceva. O să reușim într-adevăr să scăpăm de o mică parte a surplusului, însă depinde de fiecare în caz de câte kilograme vrea să scape și dacă este mai mult de 1-3 kilograme, atunci asta nu este poarta ta către corpul dorit.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici