Slăbește în zona șoldurilor

0
461

Șoldurile și coapsele sunt zonele cele mai predispuse la îngrășare atunci când vine vorba despre femei. Dacă ești una dintre cele care vor să slăbească într-una din aceste zone, atunci ar trebui să știi că este necesar să sțăbești la nivelul întregului corp. Odată cu reducerea grăsimii din corp vei observa că a scăzut și grasimea din jurul șoldurilor. Pentru a slăbi în acestă zonă ai nevoie de o dietă potrivită și de antrenamente care presupun exerciții cardiovasculare și de întindere. Iată ce presupune acestă dietă:

Restricționarea caloriilor pentru reducerea grăsimii

  • Ține un jurnal cu tot ce mănânci într-o săptămână. Acesta te ajută să vezi cu adevărat ce mănânci și să faci schimbări acolo unde alimentele consumate nu sunt tocmai sănătoase pentru tine.                                                                                       Notează și mărimea porțiilor, numărul gustărilor dintre mese, dar și lichidele pe care le bei, deoarece și acestea conțin mai multe sau mai puține calorii.

Imagini pentru restrictionarea caloriilor

  • Scade numărul caloriilor consumate la 500 de calorii pe zi. Reducând numărul, îți vei face corpul să ardă excesul de grăsime din corp. Dacă păstrezi numărul caloriilor consumate la 500 pe zi, vei ajuge ca într-o săptămână să slăbești unu sau două kilograme.

Folosește jurnalul pentru a știi exact câte calorii consumi într-o zi.

  • Ai grijă și la mărimea porțiilor de mâncare. Nu consuma mâncare în porții mari dacă vrei să îți menții sub control numărul caloriilor. Atunci când gătești, folosește vase cu măsurătoare. În plus, la fiecare masă ai grijă să consumi o porție de proteine și doua porții de fructe și legume. Pe parcursul zilei mănâncă și două porții de cereale.

Imagine similară

  • Optează pentru alimente cu puține calorii.

Proteine sărace în calorii sunt: carne de pasăre, ouă, lactate sărace în grăsime, carne de porc, fructe de mare, legume și tofu.

Alege cereale integrale 100%. Acestea sunt mai nutrivite întrucât au mai mulți nutrienți și mai multe fibre.

Majoritatea fructelor și legumelor sunt sărace în calorii, dar ai grijă la cele din conserve sau cele congelate. Asiură-te că nu conțin zahăr, sosuri etc.

  • Micșorează consumul de calorii lichide. Acestea sunt responsabile pentru cea mai mare parte din excesul de calorii din dieta ta. Dacă renunți la ele, cu siguranță vei slăbi.

Caloriile lichide se găsesc într-o mulțime de băuturi precum: suc, lapte cu un grad mare de grăsime, cocktail-uri, alcool, ceai dulce, băuturi cu cafea îndulcite, băuturi energizante și ciocolată caldă. Chiar și băuturile care promit 0 calorii trebuie evitate pentru că și acestea conțin calorii. Bea cât de multă apă poți, ceai neîndulcit sau cafea neagră.

Exerciții pentru reducerea grăsimii de pe șolduri

Imagine similară

  • Practică exerciții cardiovasculare de intensitate mare de 4-5 ori pe săptămână. Acest tip de exerciții arde caloriile și te ajută să elimini grăsimea din corp.
  • Fă sport 30 de minute pe zi, 5 zile pe săptămână. Cu timpul, poți să crești la 60 de minute pe zi.
  • Activitățile precum alergatul sau jogging-ul, mersul pe bicicletă etc. te ajută să arzi grăsime, dar și să îți tonifiezi picioarele.
  • Genuflexiunile sunt cele mai populare exerciții pentru coapse, fund, șolduri și abdomen. Poți să le faci la tine acasa sau oriunde deoarece nu implică echipament special.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici