Slăbește rapid 20 de kilograme

0
1132

Slăbirea poate să fie un proces îndelungat, mai ales dacă vrei să slăbești mai mult de unu-două kilograme. Dacă vrei să slăbești rapid, poți fi tentat să încerci tot felul de metode rapide, pastile pentru slăbit și alte suplimente. De cele mai multe ori aceste produse nu funcționează și pot avea riscuri mari asupra sănătății. Să sțăbești 20 de kilograme nu este ușor, dar este un lucru realizabil cu o dietă potrivită și câteva schimbări în stilul de viață.

Dieta

Imagini pentru slabeste rapid 20 kg

  • Una dintre cheile slăbirii rapide este să ai grijă la ce mănânci. Încearcă să îți măsori porțiile de mâncare, să nu consumi alimente în cantități mari.

De asemenea, trebuie să arzi mai multe calorii decât mănânci.

  • Pregătește-ți mese și gustări care să fie săcare în calorii. Dacă ai un meniu ales dinainte, ai posibilitatea să îți alegi alimentele potrivite, sănătoase și cu puține calorii.

Înainte de a merge la cumpărături, ia un caiet pe care să notezi toate mesele dintr-o săptămână și astfel îți vei realiza meniul pe întreaga săptămână.

  • Dieta trebuie să fie săracă în carbohidrați. Există studii care au demonstrat faptul că dietele sărace în carbohidrați sunt mai eficiente decât dietele care interzic consumul de grăsime.

Carbohidrați întâlnim în: cereale, fructe, legume uscate, legume și lactate.

  • Axează-te pe fructe, legume și proteine slabe. Acestea te vor ajuta să alungi foamea și să slăbești, în același timp.

Găsim proteine slabe în alimente precum: carnea de porc, ouă, carne de pasăre, fructe de mare, carne slabă de vită, legume, nuci și tofu.

Exemple de grăsimi sănătoase: avocado, nuci, smințe, măsline, ulei de cocos.

  • Evită alimentele bogate în zahăr și grăsimi, dar și pe cele de topul junk-food: dulciuri, chipsuri, snacks-uri, sucuri, cafea îndulcită etc.

Activități fizice

Imagine similară

Fă exerciții în mod constant. Cea mai bună metodă prin care poți să slăbești rapid este o dietă bună acompaniată de sport. Dacă vrei să slăbești rapid 20 de kilograme, fă exerciții de intensitate mare și riguroase. Rezervă o oră din fiecare zi pentru a face sport și mișcare. Include și exerciții de cardio. Specialiștii recomandă 5 ore pe săptămână de astfel de exerciții: jogging, alergat, înot, dans, mers pe bicicletă etc. Încearcă să fii activ în majoritatea zilelor și vei slăbi garantat.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici