Slăbește și scapă de burta de bere

0
839

Indiferent de sex, fie că sunt femei, fie că sunt bărbați, o mulțime de oameni se confruntă cu problema grăsimii din jurul burții, depusă din cauza unei băuturi atât de populare. Surplusul de calorii depuse în jurul abdomenul, de cele mai multe ori, este rezultatul prea multor beri. Acest lucru este cunoscut sub numele de grăsime viscerală și reprezintă un risc major asupra sănătății, risc asociat cu diabetul, boli de inimă, cancer, alzheimer.

Dacă vrei să slăbești și ți-ai dat seama că berea este cea care îți face burta să crescă, atunci ar fi timpul să îți schimbi câteva obiceiuri. Află mai multe despre caloriile pe care le conține berea pe care o consumi, păstrează o dietă sănătoasă, introdu exercițiile în ecuație și vei începe să slăbești într-un mod sănătos.

Evită să consumi prea multă bere

Imagini pentru bere fara calorii

Cea mai bună metodă de a evita îngrășarea prin bere? Nu consuma prea multă. Pe lângă faptul ca are alcool, berea conține destule calorii care se depun. Dacă bei în mod regulat câteva beri în fiecare seară, este echivalent cu unul sau două extra Big Mac care te vor ajuta să iei în greutate.

Atunci când bei în exces, ficatul va filtra alcoolul din bere, iar acesta din urmă va acționa ca o toxină. Din această cauză, ficatul devine mai puțin eficient și nu va mai fi capabil să transforme grăsimea în energie. Acest lucru înseamnă că excesul de grăsime va rămâne în jurul burții, mai ales dacă înaintezi în vârstă.

Decide când este prea mult pentru tine

Imagini pentru bere fara calorii

Răspunsul va fi diferit în funcție de persoană. Este important să știi care este numărul maxim de calorii pe care îl mănânci sau bei, dacă vrei să slăbești. Include și berile atunci când numeri caloriile pentru a ști exact câtă bere poți să bei.

Pentru majoritatea oamenilor, caloriile mâncate și băute într-o zi trebuie să fie între 1700-2000 calorii pe zi. Pentru a slăbi, acest număr trebuie să scadă la 1500 de calorii.

Alege berea cu mai puține calorii

Imagini pentru bere

Dacă iubești berea, nu trebuie să renunți la ea în totalitate și să îi uiți gustul. Exercițiile, schimbarea în obiceiurile de a mânca sau a bea sunt cheia pentru acestă problemă, nu renunțarea la bere. Există și bere light, cu mai puține calorii, care le permite celor aflați în lupta cu kilogramele în plus să slăbească.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici