Slăbești chiar dacă mănânci fast-food

0
488

Dacă urmezi o dietă sănătosă sau faci tot posibilul să slăbești înseamnă că trebuie să spui ”adio fast-food”? Acest lucru nu este obligatoriu! O oprire ocazională într-un restaurant de tip fast-food nu face rău dietei și nu se împotrivește încercării tale de a slăbi. Trebuie doar să ai grijă ce comanzi. Mai jos am adunat câteva sfaturi și reguli primare care te pot ajuta să faci alegeri corecte și înțelepte atunci când mergi în restaurante de tipul celor fast-food:

Alege porții mici

Imagini pentru portii mici

Restaurantele fast-food oferă numeroase tipuri de sandwich. Alege-l pe cel mai mic. Hamburgerii cu două sau trei straturi de carne pot avea până la 800 de calorii. Alege un hamburger pentru copii, sau unul cu cea mai puțină carne, care poate avea 250 de calorii. Optează pentru porțiile mici de cartofi care au în jur de 200 de calorii.

Orientează-te către partea sănătoasă a meniurilor

Profită de variantele sănătoase pe care le oferă restaurantele fast-food. Alege, de exemplu, o salată, cartofi copți, un bol de fructe, un iaurt, felii de măr, portocală, porumb sau orez fiert.

Alege verdeața

Imagini pentru salata cu pui

Comandă o salată cu pui, creveți sau legume. Ai grijă la salatele pline de calorii, așa cum sunt cele din scoici prăjite sau tot ce poate fi prăjit. Evită și sosurile, cașcavalul extra, crutoanele care îți pot crește nivelul de calorii.

Optează pentru alimentele fripte

Carnea friptă și nu prăjită va fi întotdeauna mai sănătoasă și va avea mai puține calorii.

Ai grijă ce bei

Multe băuturi au un nivel foarte ridicat de calorii. De exemplu, un suc normal are 300 de calorii. Nici sucul dietetic nu este recomandat. Alege apă sau ceai neîndulcit. Nici shake-ul nu este o alegere sănătoasă deoarece poate avea până la 800 de calorii.

Imagine similară

Reține că nu trebuie să te abții de la tot ceea ce înseamnă fast-food, chiar dacă muncești din greu să slăbești. Nu trebuie să renunți la poftele tale, ci doar să mănânci chibzuit. Dacă ai un stil de viață sănătos, un burger mâncat la o distanță de mai multe zile, cu siguranță, nu îți va face rău.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici