Slăbești dacă bei în fiecare zi această băutură minunată

0
884

Cu doar două pahare băute pe zi timp de șapte zile, vei scăpa garantat de grăsimea din jurul abdomenului. Acest lucru este testat și aprobat, chiar funcționează.

Grăsimea abdominală este una dintre cele mai întâlnite probleme în rândul tuturor oamenilor, indiferent de vârstă sau sex. Mulți dintre noi încercăm să găsim o soluție la această probolemă, dar nu avem întotdeauna cele mai bune rezultate.

În tot acest timp, alțti oameni au fost mai norocoși și au descoperit ceva care funcționează cu adevărat și are rezultate  rapide.

Imagine similară

Mai jos, avem o rețetă care te poate ajuta să scapi de grăsime într-o singură săptămână. Vei obține o băutură delicioasă, ușor de preparat, cu ingrediente aflate la îndemâna oricui.

Principalele ingrediente din această băutură sunt oțetul din cidru de mere, grefă și miere. Aceste alimente dețin acele proprietăți uimitoare care te ajută să scapi de grăsime și de kilogramele în plus.

Dacă vei combina această băutură cu mâncare sănătoasă, exerciții fizice și sport, nu există niciun dubiu că vei ajunge șă deții corpul acela armonios la care visezi și pe care ți-l dorești.

Iată în ce cantități avem nevoie de ingrediente pentru a obține  băutura minune:

  • un pahar de suc de grefă
  • două lingurițe de miere
  • trei-patru lingurițe de oțet din cidru de mere

Imagini pentru wikihow grapefruit

Modul de preparare este unul foarte simplu, oricine poate să facă acest lucru:

Sucul de grefă poate fi înlocuit cu bucăți de grefă (asta în cazul în care nu aveși suc de grefă). Luați o grefă, o curățați de coajă, o tăiați în bucăți mici pe care le puneți în blender. Peste acestea se adaugă oțetul de mere și mierea. Blenduiți până când toate ingredinetele sunt amestecate și sucul este gata.

Este recomandat ca băutura să fie consumată dimineața și seara, înainte de a lua masa. Rezultatele trebuie să apară după numai o săptămână. După ce ai consumat acest suc timp de șapte zile, trebuie să faci o pauză.

Însă, dacă nu ești mulțumit de rezultate, mai poți continua să bei această băutură pentru încă o sătămână, dar nu mai mult decât atât. Există posibilitatea să ai probleme cu stomacul.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici