Slăbești două kilograme în câteva zile

0
528

Experții în dietă și nutriție tind să confirme faptul că este mai ușor să slăbești zece kilograme decât două. Persoanele obeze sau cele care trebuie să slăbească mai multe calorii sunt încurajate de numerele descrescătoare afișate de cântar la începutul programului de dietă și devin frustrate atunci când văd nicio schimbare pe cântar, chiar dacă au depus un efort enorm și cântarul arată la fel.

Dacă vrei să slăbești câteva kilograme și îți dorești ca acest lucru să se întâmple rapid, ar fi indicat să iei în considerare sfaturile de mai jos. Ești pregătit să începi procesul de curățare înternă a corpului și să slăbești rapid și sănătos în același timp?

De ce anume ai nevoie ca să slăbești?

  • fructe și legume
  • multă apă
  • alimente bogate în fibre (cereale integrale, orez brun)
  • sport!

Iată care sunt pașii:

1. Fă-ți un meniu

Imagini pentru fructe si legume

Pregătește-te cu alimente lichide pentru următoarele câteva zile. Evită mâncărurile procesate și grase. În schimb, cumpără cât mai multe fructe și legume proaspete. Acestea sunt bogate în vitamine și minerale și nu trebuie să îți faci griji că nu vei avea o nutriție potrivită în zilele de dietă.

2. Hidratează-te

Imagini pentru hidratare

Să bei multă apă nu este important doar pentru sănătatea ta, dar și pentru dietă. Elimini balonarea și devii mai slab doar prin faptul că bei multă apă. Cu cât bei mai multă apă, cu atât rinichii tăi vor funcționa mai bine.

3. Consumă fibre

Imagini pentru fibre

Poți mânca orez brun, pâine din cereale integrale sau orice produs făcut din cereale integrale și fără zahăr. Fibrele nu pot fi digerate și astfel ajută la stimularea digestiei. De asemenea, ele reduc nivelul de colesterol din sânge, previn cancerul de colon și controlează glicemia. Lipsa fibrei din alimentația zilnică duce la constipație.

4. Fă mișcare

Imagini pentru miscare

Include mai multe exerciții în antrenamentul tău. Nu trebuie să te antrenezi din greu pentru că nu mergi la nicio competiție. 30 de minute de mișcare pe zi pot fi suficiente. Reține că mănânci mai puțin decât de obicei și nu este recomandat să îți supui corpul unui efort excesiv.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici