Slăbești garantat cu cea mai apreciată dietă

0
800

Health Management resources este numele celei mai apreciate diete de către medicii nutriționiști din întreaga lume. Noi o vom numi pe scurt dieta HMR pentru a o putea reține mai ușor. Această dietă este foarte sigură întrucât are la bază cercetări științifice și este foarte des utilizată în clinicile de slăbire. A fost inventată încă de acum 30 de ani și de atunci s-a perfecționat continuu.

Premisa de la care pleacă acestă dietă este aceea că, din cauza faptului că nu știm să alegem mâncarea potrivită, ajungem să ne îngrășăm și să avem probleme cu greutatea. Astfel că, medicii specialiști vor fi cei care îți vor alege mâncarea timp de două săptămâni. Nu te gândi că vei suferi de foame sau că vei avea parte de mâncare mai puțin gustoasă pentru că nici nu se pune problema de aceste lucruri.

De-a lungul timpului nu a existat nicio persoană care să se plângă de acestă dietă, ba chiar s-a întâmplat contrariul. Mulți oameni au fost cei care s-au declarat mulțumiți de efectele pe care această dietă le-a avut asupra corpului lor.

Imagini pentru dieta hmr

Ce presupune dieta HMR?

Scopul principal al acestei diete este să te elibereze de acele kilograme care te supără, iar acest lucru să se întâmple într-un timp cât mai scurt. Rezultatele apar imediat.

1. În prima parte a dietei, programul pe care trebuie să îl urmezi îți este făcut de nutriționiști. Aceștia garantează că slăbești cel puțin un kilogram, în funcție de organismul fiecăruia. Programul dietei durează atât cât își dorește fiecare persoană și de cât de mult dorește să slăbească. Poți să urmezi dieta HMR chiar și 12 săptămâni dacă vrei să elimini 10 kilograme fără să îți fie afectată sănătatea în vreun fel.

De asemenea, foarte important este să faci și spor sau orice implică activitate fizică. Acestea sunt cele mai bune metpde prin care poți să arzi calorii garantat.

Imagini pentru dieta hmr

2. În a doua parte a acestei diete, regulile nu mai sunt la fel de stricte. Acum se presupune că ai învățat cum să alegi alimentele și să mănânci sănătos. Poți să mănânci orice alimente vrei tu, condiția fiind să nu aibă multe calorii. Îți procuri singur mâncarea, ai voie și carne, dar cu puține grăsimi.

În plus, modurile de preparare pe care le vei folosi de acum înainte vor fi fierberea și coacerea, în cazurile în care alimentele nu pot fi consumate proaspete. Odată terminat programul acestei diete vei fi conștient de faptul că procesul de preparare al mâncării contează foarte mult. Poți mânca alimente sănătoase și să câștigi în greutate, dacă nu sunt gătite în mod corespunzător.

Imagini pentru dieta hmr

De ce să alegi această dietă?

Mai jos ți-am oferit câteva avantaje ale acestei diete și te asigur că sunt mai numerose decât dezavantajele. Iată care sunt acestea:

  • Primești ajutorul specialiștilor din acest domeniu și mergi la sigur.
  • Nu trebuie să mergi la sală dacă nu iți place pentru că poți face activitate fizică în orice zi, la tine acasă sau în timp ce faci cumpărături.
  • Nu te chinui să alegi alimente sănătoase și cu puține calorii pentru că ești îndrumat de nutriționiști.
  • Descoperi rețete delicioase de smoothie de care poate nici nu ai auzit, dar care sunt foarte delicioase și conțin multe vitamine.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici