Slăbim sănătos cu scorţişoară şi mere

0
447

Mierea este un remediu eficient încă din antichitate. Consumul regulat al mierii reduce riscul bolilor care afectează inima și scade colesterolul.Doar mierea în sine are atât de multe beneficii, dar dacă o îmbinăm cu scorțișoară ce efect are? Da!  Una și mai puternică și mai benefică pentru noi!

Mierea dacă este îmbinată cu scorțișoară previne infecțiile vezicii urinare. Dacă te doare dintele este un remediu perfect pentru înlăturarea acestei dureri.Și încă mai avem beneficii ale acestor alimente extraordinare!

Reduce căderea părului și partea noastră preferată domnișoarelor : ne ajută să ardem grăsimea rapid și eficient.

Îți dorești cu multă ardoare să slăbești câteva kilograme?  Să îți vină perfect rochia aceea pe care ai cumpărat-o, dar nu îți vine așa cum ti-ai dori?

Dacă răspunsul este da atunci eu îți arăt de ce ai nevoie!

Ai nevoie de :

-miere

-scorțișoară

-și în ultimul rând de apă!

 

Procedura pentru silueta dorită nu este ceva amplu doar sănătos și eficient ! Practic tot ce ne dorim noi de la o dietă !

Procedura:

Căutăm un recipient micuț în care să amestecăm alimentele. Luăm o linguriță mică de miere și o punem în recipient. După toate acestea luăm scorțișoară și adăugăm jumate de linguriță peste mierea pusă în recipient. Cele două se amestecă bine după care o punem deoparte.

Fierbem o cană cu apă pe care după ce este gata o împărțim în două pahare. La final din amestecul făcut se toarnă o jumătate într-o cană și cealaltă jumătate in cealaltă cană.

 

Prima porție :

Prima porție se bea dimineața cu jumătate de ora înaintea micului dejun.

 

A doua porție :

A doua porție o consumăm cu o oră înainte de culcare.

 

Limita de timp a acestei diete este atunci când crezi tu că ai slăbit atât cât ai  dorit.

În majoritatea cazurilor oamenii slăbesc în prima săptămână în jur de două kilograme.

Dacă dorești rezultate cât mai eficiente atunci fă regulat exerciții fizice.  De asemenea nu mânca mâncăruri nesănătoase, ci încearcă să adopți o alimentație sănătoasă.Astfel vei observa rapid efectele benefice ale acestei cure de slăbire.

 

Este strict interzis aplicarea acestei diete dacă ești alergic la oricare dintre  elementele de bază a acestei cure de slăbiri.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici