Slăbirea coapselor

0
536

Să slăbești în zona coapselor este adesea destul de greu. Pentru a realiza acest lucru trebuie să combini o dietă bună cu un program de antrenamente eficient. Dacă ajungi la forma ideală și mănânci sănătos înseamnă că și slăbești în tot acest timp.

Ești una dintre acele persoane care își doresc cu ardoare să slăbească în zona coapselor? Atunci trebuie să citești acest articol.

Care sunt cele mai bune exerciții cu efecte imediate pentru slăbirea coapselor?

Genuflexiunile

Imagini pentru genuflexiuni cu minge la spate

Există numeroase tipuri de genuflexiuni pe care le poți face, dar ideea esențială este următoarea: îți lași fundul în jos până în momentul în care coapsele tale vor fi paralele cu podeaua. Rămâi în această poziție câteva secunde înainte să te ridici.

Încearcă să faci genuflexiuni cu ajutorul unei mingi de exerciții. Așează mingea între perete și spatele tău. Pe lângă faptul că intensifică exercițiul, mingea îți va oferi și un masaj la spate.

Mâncarea și dieta

Imagine similară

În dieta oricărui om care vrea să slăbească, apa trebuie să fie in topul alimentelor consumate. Apa este sănătoasă, ieftină și, pe lângă faptul că potolește setea, elimină toxinele din corp. Medicii ne recomandă să bem aproximativ 2 litri de apă pe zi.

Evită sucurile, energizantele, sucurile concentrate etc. Sunt slăbiciunea tuturor, dar nu ne ajută deloc să slăbim. Toate aceste băuturi conțin mult zahăr, multe calorii, iar acest lucru va diminua efectele efortului depus la sală.

Bea ceai verde pentru o sursă excelentă de antioxidanți.Imagini pentru bea ceai verde Ceaiul verde conține și mulți polifenoli și protejează celulele corpului de radicali liberi. Un litru de ceai verde conține una sau două calorii, ceea ce înseamnă că o ceașcă de ceai verde nu are nici măcar o calorie. Consumă ceai verde chiar înainte să mănânci, iar în acest fel vei avea o senzație de satietate după mai puțină mâncare și mai puține calorii.

Mănâncă sănătos. Nu trebuie să ții o dietă dacă mănânci sănătos. Simplul fapt că ești atent la ce mănânci te poate ajuta să slăbești și să ajungi la forma dorită. Dacă vrei să mănânci sănătos, ar trebui să cunoști foarte bine care sunt alimentele sănătoase și ce ar trebui să consumi.

Carbohidrați: aceștia sunt absorbiți mai greu în corp și includ alimente precum ovăz, produse din cereale integrale, orez brun.

Proteine: alege carne slabă precum pește și carne de pasăre sau fasole, produse din soia și nuci.

Fructe și legume: consumă cât de multe poți, ideal în stare proaspătă.

Grăsimi ”bune”: acestea mențin nivelul de colesterol scăzut și includ pește, ulei de măsline, nuci, semințe.

Lactate: consumă lactate slabe în grăsime. Iaurturile sunt cele mai bune deoarece ele conțin bacterii care ajută digestia și sunt o bună sursă de proteine și calciu.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici