Slăbirea și cumpărăturile

0
375

Probabil ai auzit și tu că nu este bine să mergi la cumpărături atunci când îți este foame, dar nici nu vrei să aștepți până vine comanda de pizza.

Cercetătorii au realizat un studiu care a arătat că poți fi capabil să reduci caloriile pe care le mănânci dacă ai deja mâncare la îndemână înainte să îți fie foame. Studiul a fost aplicat asupra a 90 de angajați dintr-o corporați și 195 de studenți dintr-o universitate. Rezultatele studiului au arătat că participanții care îți comandau mâncarea atunci când le era foame ajungeau să aleagă alimente cu mai multe calorii. Aceia care își comandau mâncarea cu o oră înainte să le fie foame optau pentru alimente mai sărace în calorii.

Imagine similară

Să aștepți până îți este foame și apoi să mergi să îți cumperi de mâncare te poate face să mănânci mai multe calorii decât ar fi necesar. Dacă esti la job, ia mâncare de acasă. Dacă nu ai această posibilitate, comandă mâncarea pentru prânz cu o oră sau doua înainte ori într-un moment în care nu îți este foame. Acesta poate fi un mic truc pentru a te ajuta să inghiți mai puține calorii.

Dacă vrei să mergi la magazin, de asemenea, nu o face chiar înainte să mănânci atunci când stomacul tău are nevoie să consume. Vei ajunge să cumperi multă mâncare, multe calorii în plus peste necesarul tău. Cumpătarea din timpul cumpărăturilor poate să reprezinte una dintre cheile către succesul în slăbire.

Imagini pentru cumparaturi

Mulți dintre noi ajungem acasă seara, înfometați după o zi agitată la serviciu și alegem să comandăm o pizza. Dulciurile și mâncarea fast food se află în topul comenzilor și ce este cel mai rău, faptul că obișnuim să facem asta seara, atunci când aceste alimente constituie cu adevărat o piedică în lupta cu kilogramele în plus.Imagine similară

Dacă esti una dintre persoanele care încearcă să slăbească, renunță la obiceiul de a comanda o pizza acasă atunci când îți este foame. Încearcă o îmbunătățire a stilului tău de alimentație și, în loc să alegi pizza, hamburgeri, aripioare picante, alege o salată. La început nu va părea foarte sățioasă, dar te vei convinge atunci când o vei mânca. Salata conține mai puține calorii decât primele variante și nici nu te va împiedica să slăbești.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici