Slăbitul după vârstă de 40 de ani

0
509

Doamnele mele cred că ați observat și voi că după o anumită vârstă este mai greu să slăbiți decât înainte. Nu mai ești ca la 20 de ani când țineai o dietă între 2 și  6 luni și deja aveai greutatea pe care o doreai.

După vârsta de 40 de ani organismul tău nu mai este la fel pentru că se schimbă și își pierde activitatea din tinerețe, iar acest lucru se datorează faptului că organismul tău se dezechilibrează hormonal.

Iar acum ca să îți ușurăm această perioadă și să te ajutăm să slăbești îți arătăm câteva sfaturi pe care le-am colectat de la femei care arată ca niște top modele, însă și ele sunt femei și au trecut prin toată perioada aceasta.

 

  1. Trebuie să îți asculți organismul

Este foarte benefic pentru tine să te duci la doctor și să îți faci câteva analize. Dacă găsiți ceva, spre exemplu probleme cu tiroida, trebuie să ai o discuție cu medicul tău și să găsiți soluții. La această vârstă multe femei se îngrașă ori din cauza tiroidei sau prin simplul fapt că hormonii și organismul se schimbă. Doctorul îți poate da sfaturi, iar prin urmare tu poți combina grija de sine cu corpul ideal.

 

2.Concentrează-te la programul tău

Mulți avem greșeala să sărim peste mese prin disperarea noastră în a slăbi sau pur și simplu nu avem un program echilibrat. Nu trebuie să sari peste mese mai ales dacă este vorba despre micul dejun. Micul dejun este cel mai important dintre mesele principale. Organismul tău are nevoie de elementele nutritive pe care le găsești în mâncărurile pe care le consumi. Iar dacă tu mănânci dimineața înseamnă că nu o sa mănânci atât de mult seara.

 

3 .Mușchii sunt aliatul tău principal în slăbire

Dacă faci sport înseamnă că îți întărești musculatura, iar musculatura îți ajută metabolismul să ardă grăsimea mai eficient. Este important să îți faci un program eficient și echilibrat  .

 

  1. Ceva dulce

Dacă poftești ciocolată atunci mănâncă ciocolată. Dar împarte ciocolata în porții mici. Mănâncă doua bucăți și lasă restul pe mai târziu poate chiar uiți și nu mănânci atât.

 

5.Fi realistă

Nu trebuie să adopți diete care nu au rost și te înfometează. Adoptă un stil de viață sănătos. Mai bine slăbești încet și sigur ,decât să te îngrași dublu după o dietă în care te-ai înfometat.

 

Trebuie să ai un echilibru și să îți asculți organismul pentru că tu îl cunoști cel mai bine.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici