Sport pentru o slăbire rapidă

0
834

Rezervă-ți timp pentru mișcare. 

Exercițiile te pot face să cântărești câteva kilograme în plus la început, dar acestea vor fi datorate mușchilor. Mușchii sunt foarte importanți pentru o slăbire de lungă durată, deoarece ei sunt cei care vor susține pielea după ce grăsimea de sub ea va fi arsă. Chiar dacă ești o persoană foarte ocupată, este esențial să îți faci timp pentru exerciții în fiecare zi, dacă îți dorești cu adevărat să slăbești și să îți menții acea greutate dorită. Chiar și lucrurile mărunte precum mersul pe jos până la magazin, în loc de mersul cu mașina, te ajută să slăbești.

Înainte să începi exercițiile, măsoară-ți talia, șoldurile și bustul. Dacă începi să iei în greutate, iar aceste părți ale corpului rămân la aceeași mărime, înseamnă că mușchii tăi cresc, iar grăsimea dispare.

Imagini pentru unde se masoara talia

 

Fă mișcare în timp ce faci treburile casnice. Urcă scările cât de des posibil, plimbă câinele de trei ori pe zi, șterge praful, mătură, spală cu mopul.

Mergi mai mult. Alege întotdeauna scările în locul liftului și parcările mai îndepărtate de magazin.

Fă-ți un hobby care presupune mișcare, chiar dacă nu sună ca un sport. Grădinăritul sau jucatul cu animalele de companie înseamnă și ele ardere de calorii.

Imagini pentru miscare

Alege și exerciții de cardio.

Combinarea exercițiilor cardio cu exercițiile de rezistență sunt importante pentru sănătatea întregului corp, iar exercițiile cardiovasculare te vor ajuta să elimini kilograme rapid. Exercițiile cu greutăți și cele de rezistență nu slăbesc rapid, dar îți fac metabolismul să consume energie mai eficient.

Celulele mușchilor sunt mai active decât celulele de grăsime. Asta înseamnă că ele ard mai multe calorii decât cele de grăsime, chiar și atunci când te odihnești sau dormi.

Fă exerciții variante, ca să nu te plictisești.

Imagini pentru miscare

Varietatea este cheia în sănătatea ta și în dorința de a rămâne motivat. Când faci aceleași exerciții în fiecare zi, te supui unui risc mai mare de a te accidenta singur. Ești, de asemenea, mai plictisit și îți vei găsi motivația de a continua cu greu. La sală, dacă treci de la sala de fitness, la aparate și vei adăuga și câteva exerciții de rezistență, totul va decurge mult mai bine, nu te vei plictisi și vei simți motivația necesară să continui.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici