Top 4 exerciţii pentru o slăbire eficientă

0
494

Cu toții ne dorim să avem un corp sexy, bine sculptat și sănătos.Însă acele kilograme în plus ne opresc din drumul nostru către un astfel de vis frumos  .

Cu toții vrem, dar nu știm de unde să începem. Există multe metode prin care să căpătăm corpul dorit. Primim multe sfaturi atât bune cât și rele. Unele funcționează altele nu. Acesta se mulțumește faptului că nimeni nu este la fel, ci suntem diferite tipuri de oameni cu diferite necesități.

Vă arătăm unele exerciții cu care puteți fi sigur, o să slăbiți dacă le executați corect.

1.Plank combinat cu sărit 

Pornim din poziția plank,  adică ne întindem pe jos de parcă am face flotări ,dar de fapt ne ținem ȋntr-un loc. După aceasta ne ridicăm și sărim cu mâinile în sus și revenim poziția inițială.

Începeți cu 4 și la fiecare 2 zile mai adăugați încă 3 .

2.Săritul într-un loc 

Sărim ȋntr-un loc cu genunchii ridicați cât mai sus. Acest exercițiu este foarte bun pentru picioare și este relevant dacă dorești un fund bine definit și rotund.

Acest exercițiu nefiind foarte greu vă propun să începeți cu 20 de sărituri și la fiecare 2 zile să mai adăugați 5 sărituri.

3 .Genoflexiuni

Genoflexiunile sunt exerciții care sunt benefice de asemenea pentru cei ce doresc să aibă picioare frumoase .Este de altfel bun și pentru spatele vostru dacă stați mult pe parcursul zilei.

Din genoflexiuni începeți cu 15 . La fiecare 3 zile mai adăugați 5 genoflexiuni.

4.Abdomene

Cred ca nici  nu trebuie să spun de ce este bun acest exercițiu. Clasicele abdomene sunt coșmarul nostru însă sunt foarte eficiente.

Și acum ultima și coșmarul nostru : Începeți cu 10 abdomene (pare ușor?  Nu cred)  La fiecare două zile adăugați 5 abdomene.

Sper că ați observat că am scris la fiecare exercițiu câte un număr de exercițiu pe care trebuie să le faceți. Nu că ași dori să vă spun ce să faceți, dar vă invit să facem un challenge de 30 de zile ca să vă sculptați un corp frumos. Însă trebuie de asemenea să optați asupra unei alimentații sănătoase pe perioada acestor 30 de zile.

 

Vă urez noroc și mult succes!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici