Top 5 alimente care te ajută să slăbeşti 

0
441

Există anumite alimente care ne pot ajuta în pierderea grăsimii , iar acesta prin accelerarea metabolismului.

V-am pregătit o listă cu unele dintre aceste alimente.

Piept de pui

Acest aliment este baza oricărei diete,  aparținând categoriei : carne slabă. Este sărac în grăsimi și de asemenea conține o cantitate mare de proteine.Carnea de pui  ajută la dezvoltarea masei musculare contribuind astfel la rolul exercițiilor fizice. Ajută și la întărirea oaselor.

Somonul

Somonul este un pește bogat în proteine, dar conține și grăsimi sănătoase pentru organism,  în special omega 3. Dacă ai probleme cu inima,  somonul este foarte benefic pentru tine. Omega 3-ul te ajută la revitalizarea pielii , a părului și întărirea sistemului imunitar.Dacă nu îți place somonul poți să îl înlocuiești cu macroul și heringul.

Migdalele

Grăsimile le putem împărții în două categorii. Aceste două categorii sunt cele sănătoase și cele nesănătoase.Migdalele sunt surse excelente ale grăsimilor sănătoase.Însă trebuie să avem grijă ,chiar dacă acestea sunt grăsimi sănătoase nu trebuie să uităm de caloriile pe care le conțin. Astfel consumați-le cu măsură.

Ovăzul

Știu că nu este un aliment pe care îl adaugi cu drag alimentației tale de zi cu zi,  neavând un gust delicios. Însă beneficiile sale vorbesc de la sine.

-reduce riscul bolilor cardiovasculare

-îmbunătățește circulația sângelui

-îmbunătățește digestia

-întărește sistemul imunitar

Chiar dacă nu are un gust formidabil,  poți să le combini cu alte alimente astfel transformându-l într-un mic dejun delicios:

Pui puțin lapte la fiert ,înainte să îl pui la răcit pui ovăzul în lapte,  după acesta îl lași la frigider până dimineața următoare.  Îl amesteci cu iaurt grecesc și fructe după gustul tău (eu recomand fructele de pădure) . Și voilà!  Un mic dejun sănătos, delicios care pe deasupra te ajută să slăbești!

Merele

Da!  Merele sunt fructele cele mai folosite în lupta contra kilogramelor în plus. Conține multe fibre și mulți antioxidanți care ajută la dezvoltarea unor bacterii benefice sistemului digestiv asociat cu scăderea în greutate. De asemenea te ajută sa ați ții greutatea sub control . Și să nu uităm de gustul foarte bun!

 

Sper ca aceste alimente să vă ajute la pierderea și menținerea greutății!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici