Vreau sã slăbesc, dar cum? 

0
424

Cu toții ne confruntăm cu kilogramele în plus. Unii în continuu, alții doar ocazional.Primul lucru pe care trebuie să o știi este faptul că nu suntem la fel. Diferențele ne fac ceea ce suntem și asta e în regulă. Imaginați-vă dacă toți am fi la fel totul ar fi monoton și fără viață.

Sunt multe metode pentru a slăbii .De la diferite sporturi la stiluri de viață până la nutriționiști,  însă dacă nu le încercați nu veți știi niciodată care este soluția pentru problema noastră. Așa cum nu suntem la fel, tot în așa fel soluțiile variază de la o persoană la cealaltă.

Cu toții am dat măcar o dată pe internet de „leacuri magice” .Acele postări care conțin un medicament sau o băutură, care ne promit că dacă le cumpărăm atunci cu siguranță o să slăbim. Adevărul crud este că niciun medicament și nicio băutură nu o să ardă în locul tău grăsimea care ai acumulat-o în timp. Pentru că acest lucru vine ușor, dar scapi de el doar cu ambiție și perseverență. Da știu sunt rea, însă vă prezint realitatea.

Într-adevăr sunt unele suplimente alimentare care ne ajută să ardem kilogramele în plus. Însă accentuez!  AJUTĂ!  Nu o să facă totul în locul tău , ci lângă un regim alimentar sănătos și mișcare acesta îți va spori metabolismul și îți va da energie ca să îți atingi scopul mai ușor.Deci singura soluție pentru problema ta,  kilogramele în plus, este sportul și alimentația corespunzătoare.

Lenea ,mâncărurile gen tip fast-food, dulciurile și sucurile acidulate sunt dușmanul nr. 2 al omului. Da, ai citit bine nr. 2 ! Pentru că dușmanul nr. 1 ești chiar tu însăți. De ce?  Pentru că nu ai încrederea de sine pe care de fapt  o meriți!  Toată lumea o merită!  Cu toții sunteți capabili să reușiți!  Doar trebuie să vă ridicat și să faceți tot ce vă stă in putință!  Mergeți la sală, la aerobic, la fugit sau orice vă place vouă!  Accentul este pe arderea caloriilor indiferent prin ce tip de mișcare o faceți .

Gândiți-vă bine înainte să abandonați. Ce este mai greu?  Să vă vedeți în oglindă în câteva luni în aceeași situație cu multe eșecuri?  Sau să duceți până la sfârșit ceea ce ați început, iar după doar să vă mențineți greutatea și să fiți mândrii de voi că ați reușit?

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici