Vrei o talie mai mică? Iată cum să slăbești

0
1515

Atunci când vorbim despre slăbire, majoritatea oamenilor dintre cei care vor să slăbească au probleme cu burta, și mai exact, cu talia. Mai mult decât atât, există oameni care nu se confruntă cu o greutate prea mare, dar au o burtă stânjenitoare de care vor să scape cu orice preț.

Daci și tu faci parte din categoria aceasta și vrei să scapi de burtă și să ai o talie mai mică, ai nimerit în locul potrivit. În rândurile care urmează îți vom prezenta  punctele esențiale în slăbire care te ajută să scapi de grăsimea inestetică din zona abdomenului și a taliei.

Blugii preferați sau rochia pe care o îndrăgești atât de mult vor fi din nou printre hainele cele mai des îmbrăcate. Trucurile de mai jos au la bază un stil de viață sănătos cu alegeri corecte în ceea ce privește mâncarea și stilul de alimentație. Dacă respecți aceste sfaturi, talia ta va fi mai mică cu o mărime sau chiar două după aproximativ o lună. Rezultatele pot varia în funcție de organismul fiecărei persoane și de cât este de activă din punct de vedere fizic.

Așadar, iată care sunt acestea:

  • Bea apă cu lămâie în fiecare zi. Este interzis să adaugi zahăr în acestă băutură. Doza zilnică recomandată de apă cu lămâie este de 3 pahare.

Imagini pentru apă cu lămâie

  • Mănâncă minimum 5 fructe în fiecare zi. Poți opta pentru un fruct de fiecare dată când simți nevoia să mănânci ceva, la micul dejun, la cină sau atunci când ai nevoie de o gustare. Poți opta și pentru legume. Un morcov sau un castravete sunt o opținue foarte sănătoasă atunci când vrei să ”ronțăi ceva”.Imagine similară
  • Mergi pe jos ori de câte ori ai ocazia. Încearcă să apelezi la masină numai atunci când este cu adevărat necesar. Mersul pe jos este foarte sănătos și îți îmbunătățește organismul.

Imagini pentru walk

  • Fă abdomene în fiecare zi, chiar la tine acasă. Începe cu 50 de abdomene, iar pe măsură ce te obișnuiești mărește și numărul lor. Acestea sunt unele dintre cele mai eficiente exerciții pe care le poți faci atunci când vine vorba despre slăbirea în jurul abdomenului.

Imagine similară

  • Renunță la dulciuri. Acestea sunt un mare dușman al taliei de viespe. De fiecare dată când simți nevoie de ceva dulce, apelează tot la fructe. Acestea sunt o variantă sănătoasă și îți alungă pofta de dulciuri.

 

  • Bea în fiecare zi ceai verde. Acesta îți oferă energie și poate ifi consumat în locul cafelei, având în vedere că reprezintă o variantă mai sănătoasă și cu puține calorii. Dacă îl servești fără zahăr, este și mai bine.

Imagini pentru green tea

  • Micșorează treptat și consumul de alimente pe bază de pâine sau biscuiți. La fel ca dulciurile, acestea favorizează depunerea de grăsime în zona burții și a taliei.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici